SERVICE & TJÄNSTER

SERVICE & DRIFTSÄTTNING

ELINSTALLATION & ENTREPRENAD

Konstruktion och byggnation i egen verkstad av kundanpassade apparatskåp.

APPARATSKÅPSKONSTRUKTION & BYGGNATION

En apparatskåpsbyggare bygger ett elskåp och monterar de komponenter som som finns specificerade på ritningen. Det är mycket viktigt att välja komponenter av högsta kvalité, som uppfyller alla krav på tillförlitlighet, funktion och naturligtvis även elsäkerhet.

Ett elskåp kan se ut på många olika sätt, det finns små enkla skåp som styr allt från en enhet till stora avancerade automatik skåp som reglerar och styr en industrianläggning.

Elskåp som även kallas apparatskåp eller styrskåp används för att styra och reglera en elektrisk anläggning. Det finns elskåp i en mängd olika utföranden och material. Vanliga material som skåpen byggs i är plast eller rostfritt stål, vad som är bäst beror på om elskåpet skall användas inomhus eller utomhus.

Många företag använder olika typer av automatikskåp inom värme, kyla, ventilation och övrig industri. Men det finns även en massa andra användningsområden. Skåpen finns i olika standardmodeller men det finns även möjlighet att specialbygga ett elskåp och på så sätt ta fram ett skåp som är helt anpassat efter de krav och förutsättningar som råder.

Förutom fasta elskåp i fabriker och andra industrier, finns även portabla apparatskåp som används på byggen och liknande tillfälliga arbetsplatser.

 

Projektering och installation av styr- och regleranläggningar inom värmeventilation & kyla.​